minimalisme billedeSætningen Less is more har de fleste nok hørt mange gange, men man tænker aldrig over, hvad sætningen faktisk betyder, når man siger det.


“Less is more betyder, at det enkle udtryk kan virke stærkere end det komplekse.”


Men hvad skal vi så bruge det til? Hvad er det for noget og hvorfor er det pludselig blevet nødvendigt at læse en blog om?
Jeg har her i dag sat 3/4 af mit tøj til salg. Nu er det tid til at starte på en frisk og få noget styr på det rod jeg kalder et klædeskab. Mit tøj, for mig, burde ikke være noget jeg føler jeg ikke kan overskue. Jeg vil gerne have få stykker tøj, men så til gengæld bruge det hele. Jeg vil gerne have at alt mit tøj passer sammen på kryds og tværs, så jeg næsten kan tage tøj på med bind for øjnene. Det er det jeg gerne vil og det er det jeg nu vil gøre.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg