Sådan bliver du et morgenmenneske

Hvad er minimalisme (Sådan bliver du minimalist)

minimalism2“When you call a person a minimalist, you’re describing their interest in keeping things very simple. A minimalist prefers the minimal amount or degree of something.”

Citatet ovenover beskriver faktisk minimalismen præcis som den er. Simpel. Jeg gik lidt og tænkte over hvordan jeg skulle gribe det her indlæg an, og jeg kom frem til at den bedste måde at gøre det på, var at lave en guide til hvordan man bliver minimalist.

SMID UD I STEDET FOR AT ORGANISERE
Jeg tror vi alle sammen har lagt noget i en kasse inde bagerst i skabet velvidende, at vi aldrig kommer til at tage det op igen. Ens værelse ser pænt ud på overfladen, men inde i skabene er det virkelig et mess. Bin there done that. Indtil en dag hvor jeg bare fik nok. Jeg tror at jeg smed 60% af alt jeg havde ud den dag og gud hvor er det dejligt.

USE IT OR LOSE IT
Det her punkt gælder nok mest med hensyn til dit skab. Hvis du ikke har brugt din grønne trøje i 3 måneder, så kommer du højest sandsynligt heller ikke til at bruge den igen. Ryd ud i dit klædeskab og du vil få det helt nyt overblik. Jeg gjorde det for et par uger siden og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

SHOP BASIS TING
Et andet tip er til når du shopper. Jeg går kun efter basis ting af god kvalitet og som kan bruges i mange forskellige outfits. Før kunne jeg godt finde på at købe en trøje bare fordi den var billig eller på udsalg, selvom jeg nok godt vidste, at jeg ikke ville komme til at bruge den, men det er slut nu. Ikke nok med at du får mere plads i skabet – du spare også en masse penge.

SMID UD NÅR DU KØBER NYT
Har du lige købt et par nye sko, som du bare er virkelig glade for og som du ved at du vil gå i hver dag? Så smid dit gamle par ud. Du kommer ikke til at bruge dem alligevel, for der var jo en grund til at du købte et par nye.

OFFLINE
Uhh det er et ord mange af os ikke kan lide – bestemt heller ikke mig. Mit arbejde er jo at være online og at snakke med jer. En ting der er rigtig god, hvis du nemt kan blive distraheret af det, er at slå notifikationer fra eller sætte din mobil på lydløs. Hvis dit arbejde ikke afhænger af, at du er online, så snup en offline-dag. Der er ikke noget der er så vigtigt, at det ikke kan vente til i morgen og hvis det er, skal personen nok finde en måde at komme i kontakt med dig.

Minimalisme handler ikke kun om at skære ned på materialistiske ting. Det handler om at skære alt det unødvendige fra – om det er dine 5 røde trøjer, dine 5 timer for meget på Instagram eller noget helt andet.

Hvad siger i? Er en minimalistisk livstil noget du ville prøve af?

2

 • Aarhuspigen

  Mit værelse er indbegrebet af minimalisme 😉 Så er det også meget nemmere at rydde op og gøre rent 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • minimalisten

   Det er det nemlig og det er sååå dejligt.

   – MINIMALISTEN

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du et morgenmenneske