30-day minimalism challenge

Definér din stil

Skærmbillede 2015-05-30 kl. 20.44.391. Stilikoner
Chancen for at du finder et ikon der difinere din stil fuldstændig er ikke ret stor, så prøv i stedet af finde et mix af flere personer. Fx er det for mig en blanding af Olivia Palermo og Kate Moss med et strejf af Sarah Jessica Parker. Et rigtig godt sted at kigge er på Pinterest, hvor du bare skal søge på ‘style icon’ og så kommer der en masse forskellige.  Når du har fundet dit bud på dit stilikon skal du finde de outfits du bedst kan lide som personen har haft på og gemme dem (Det kan du fx super nemt gøre på Pinterest ved at oprette en opslagstavle).

2. Definer hvad du kan lide ved outfittet
Hvad er det der gør at du synes at outfittet er helt fantastisk? Er det t-shirten eller bukserne du kan lide? Måden farverne spiller sammen eller kan du bare godt lide måden det ser ud på hende?

3. Put det i en boks
Normalt er jeg meget imod at putte sin stil i en boks, men lige her er det nødvendigt for at have noget at kunne gå ud fra. Udfra billederne du gemte på Pinterest, hvordan vil du så beskrive stilen? Er den klassisk, boho, afslappet, chic?

4. Find dit signatur outfit
Hvad er dine absolutte yndlings stykker tøj? Hvilket outfit har du haft på flest gange? For mig ville det nok være en oversize hvide skjorte og et par stramme jeans, da det helt klart er mit go-to outfit. Det hele gælder om at finde din ‘uniform’ (Et outfit der afspejler din stil fuldstændigt).

5. Prøv noget nyt
Du udvikler dig hver dag og din stil udvikler sig sammen med dig, så vær ikke bange for at prøve noget nyt og eksperimentere med dit look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30-day minimalism challenge